031 - 68 54 44 eller 076 - 015 70 50

Badrumsrenovering

Brandins Bygg

Vi underlättar din vardag

Vi hjälper er med att renovera badrum

Önskar ni ett stilrent och funktionellt badrum som tillgodoser era behov? Brandins Bygg utför badrumsrenoveringar samt de flesta andra snickartjänster i Göteborg, Hisingen & Mölndal. Vi ser till att er badrumsrenovering blir en lyckad installation där hållbara material och ett gediget hantverk är grundläggande. Självklart lägger vi stor kraft och mycket tid till att planera ert nya badrum, det ska nämligen optimera ert tillgängliga utrymme.

Professionell hjälp med badrumsrenovering

Våra medarbetare besitter all den kunskap som krävs för att arbeta i våtrum och självklart har vi både behörighet samt försäkringar för jobbet. En badrumsrenovering kan vara olika omfattande beroende på vad ni som kund önskar av oss. Genom att anlita en erfaren hantverkare som besitter erfarenhet och de rätta kunskaperna för arbetet kan ni vara säkra på att resultatet blir snyggt och hållbart. Självklart lyssnar vi på de önskemål och förutsättningar ni har för att skapa välanpassade lösningar som passar er, vid små som stora projekt.

 

Vår ambition

Vårt fokus ligger på att våra kunder ska bli nöjda med slutresultatet vi levererar. Våra hantverkare lyssnar på de önskemål ni har och bygger därefter ett säkert och kvalitativt badrum anpassat efter era önskemål. Vid badrumsrenovering används moderna metoder som förenklar vardagen genom att skapa funktionella och trivsamma badrum. Bemötandet från våra anställda är alltid ärligt och professionellt, vi erbjuder trygga tjänster med fokus på kvalitet och hållbarhet.

 

Stora liksom små projekt

Hos oss genomförs stora som små projekt inom totalentreprenad, alltid med samma framgång. Många kunder som kommer till oss vill ha hjälp med badrumsrenovering på grund av svåra skador eller för att vi ska lösa mindre omfattande projekt. En renovering kan även omfatta rivning till grunden av både väggar och golv som sedan ska återställas till ett välfungerande badrum igen. Det kan också handla om en ombyggnation av badrummet där rummet görs större och sedan kompletteras med modernare funktioner och bekvämligheter.

 

En plats för avkoppling

Skapa ditt drömbadrum med oss! Våra skickliga medarbetare ser till att inspirera och rekommendera de optimala lösningarna för er badrumsrenovering. Vi vill skapa det perfekta badrummet åt er med välfungerande utrustning som håller i lång tid framöver.

 

Trygg & säker badrumsrenovering

Det är viktigt att vara extra varsam vid byggnation av våtrum då både fukt och rinnande vatten förekommer i dessa områden. Vi löser arbetet på ett säkert sätt oavsett vart, när och hur. Ni som söker er till Brandins Bygg i Göteborg med omnejd kan känna er trygga med samtliga av våra tjänster inom totalentreprenad. Badrumsrenovering eller vad det än gäller genomförs av erfarna och skickliga hantverkare med behörighet för respektive arbete. Alla våra kunder i Göteborg har garanti på arbetet vi utför, oavsett om du är en entreprenör eller privatperson. Läs mer om hur en badrumsrenovering går till här.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Ring oss: 031 – 68 54 44
eller 076 – 015 70 50
E-post: info@brandinsbygg.se

Brandin Bygg AB
Älgvägen 57, 428 34 Kållered

vi tillgodoser era behov & önskemål

Ett byggföretag som erbjuder helhetslösningar