031 - 68 54 44 eller 076 - 015 70 50

Köksrenovering

Brandins Bygg

Vi underlättar din vardag

Köksrenovering i Göteborg

Vill ni förnya ert viktigaste rum någonsin? Brandins Bygg har snickare som hjälper dig med din köksrenovering i Göteborg, Orust och Tjörn med omnejd. Vi vet nämligen hur mycket tid ni spenderar i ert kök. Det är här ni lagar mat, äter brunch, dricker kaffe, läser tidningen och umgås med vänner och familj.  Brandins Bygg ser till att er köksrenovering utförs med omsorg.  Ett kök ska vara funktionellt, flexibelt och trivsamt här ska ni spendera otaliga timmar. Söker ni en helhetslösning har ni hittat rätt, vi har faktiskt snickare, målare, flyttkillare och städare för att det ska bli perfekt när allt är klart!

Skräddarsyr din köksrenovering

Brandins Bygg i Göteborg erbjuder skräddarsydda lösningar för dig och dina behov. Vi ser till att ständigt ligga i framkant gällande våra kök. Vårt hantverk är gediget och våra material är noggrant utvalda. Allt för att er köksrenovering ska innebära ett komplett kök som passar era personliga önskemål. Vi utgår från era specifika förutsättningar och förväntningar. Våra duktiga och kompetenta snickare i Göteborg ser till att underlätta er vardag.

Gedigen erfarenhet

När Brandins Bygg i Göteborg erbjuder en köksrenovering ser vi till att utnyttja varenda millimeter av ert kök. Våra hantverkare har nämligen lång och gedigen erfarenhet av köksrenovering. Ert nya kök utformas tillsammans med skickliga experter som hjälper er att tänka långsiktigt. Köket ska användas i många år framöver. En köksrenovering utförs tryggt och säkert av Brandins Bygg.  Självklart lämnar vi alltid garanti på utförda jobb, oavsett omfattning.

Vår ambition

Brandins Bygg strävar efter att du som kund ska känna dig nöjd, vi vill därför involvera dig i processen på ett sunt sätt. För att kunna tillgodo era behov är det viktigt att ni känner er delaktiga i hela köksrenoveringen. Grovjobbet lämnar ni naturligtvis till oss, vi är mångfacetterade och skickliga. Bor du i Göteborg, Orust eller Tjörn med omnejd hjälper er gärna med er köksrenovering

Kontakta oss

Är du nyfiken och intresserad av att höra mer om vad en köksrenovering skulle innebära. Tveka inte att kontakta oss, vi ser till att hjälpa dig genom hela processen. Brandins Bygg i Göteborg erbjuder dig en rådgivning och kostnadsfri offert. Varmt välkommen!

Ring oss: 031 - 68 54 44
eller 076 - 015 70 50
E-post: info@brandinsbygg.se

Brandin Bygg AB
Älgvägen 57, 428 34 Kållered

vi tillgodoser era behov & önskemål

Ett byggföretag som erbjuder helhetslösningar