031 - 68 54 44 eller 076 - 015 70 50

Byta tak

Brandins Bygg

Vi underlättar din vardag

Vi utför takläggning

Byta tak är ett nödvändig ont som de flesta fastighetsägare måste göra någon gång under tiden de äger sin fastighet, speciellt gäller det äldre hus där taket fått sig några år på nacken. Det här är ett väldigt stort projekt och det gäller att det blir rätt. Därför är det bäst att låta oss på Brandins Bygg göra takbytet åt er med vår långa erfarenhet i byggbranschen. Vårt största mål är att alla kunder ska bli så nöjda som möjligt så därför lämnar vi aldrig någon kund otillfredsställd. Är du osäker på vad det kommer kosta eller har andra frågor så kommer vi gärna ut och besöker er för att kunna ge en så exakt offert som möjligt för våra tjänster. 

Ett takbyte måste gå rätt till för annars kan det få negativa konsekvenser. Bland annat så kan fukt tränga in under takpannorna om de ligger fel. När det sker så kommer fukten vandra sig vidare och det kan skapa fuktskador på stora områden i husets tak. Det kan även gå vidare längre ner på väggarna med tiden. Att återställa det sedan kan bli mycket kostsamt så då är det bättre att lägga pengarna på att det går rätt till från början. Ett tak behöver bytas precis innan det börjar regna in och när det är beror på takets förutsättningar. Det man får fråga sig då är om man vill få jobbet gjort ordentligt en gång eller om man vill gå och småfixa lite varje år? De flesta föredrar det förstnämnda. 

Vill du byta tak i Göteborg med närområde så finns vi där för dig så tveka inte att höra av dig. Vårt team med duktiga snickare och målare åtar sig gärna nya utmaningar vilket gör att inget projekt är för stort eller för litet för oss. Glöm inte av att du som kund har full rätt att utnyttja ROT-avdraget för en del tjänster.

Ring oss: 031 – 68 54 44
eller 076 – 015 70 50
E-post: info@brandinsbygg.se

Brandin Bygg AB
Älgvägen 57, 428 34 Kållered

vi tillgodoser era behov & önskemål

Ett byggföretag som erbjuder helhetslösningar