031 - 68 54 44 eller 076 - 015 70 50

Uterum i Göteborg

Brandins Bygg

Vi underlättar din vardag

Uterum på kundens vilkor​

Det är många som länge har haft tankarna på att bygga ett uterum men som aldrig riktigt fått tummen ur att ta tag i det. Man tycker att det är ett stort projekt som kommer ta mycket tid och visst är det så. Det är där vi på Brandins Bygg kommer in i bilden. Vi bygger uterum i Göteborg med omnejd som sker helt på kundens villkor. Du kan tryggt lämna över arbetet till oss för vi löser hela projektet med våra medarbetare. Vi vill lämna så fulländade lösningar som möjligt genom att erbjuda dig både snickare och målare. Allt för att du ska behöva tänka på så lite som möjligt och inte behöva anlita en massa olika firmor som löser en del var. 

Oavsett vilken typ av uterum det är du är ute efter så kommer det att höja värdet på ditt hem och förbättra din livskvalitet något otroligt. Inget projekt är för stort eller för litet för oss  på Brandins Bygg. Ett uterum har många olika fördelar som man kanske inte riktigt har reflekterat över. Det ger exempelvis mindre villor mer plats. Ytan kan vara begränsad men uterummet blir ungefär som ett extra rum i huset men med känslan av att man vistas utomhus. Genom att bygga ett kommer man att få mer utrymme som är både funktionellt och anpassningsbart vilket leder till mer golvyta i din bostad. 

Under längre perioder här i Sverige så är vädret väldigt oförutsägbart som under vår och häst. Det gör att man inte kan njuta av utelivet fullt ut året om. Med ett uterum från oss så kommer inget hindra dig från att vistas ute, fast ändå inne. Det går till och med att få uterummet vinterbonat och isolerat om man vill kunna utnyttja det till max året om. Hur mysigt är det egentligen inte att sitta inne och lyssna till regnet eller att njuta av de sista sköna kvällarna under sensommaren? Tänk nu lite till på vad uterummet kommer ge dig och låt oss på Brandins Bygg lösa det.

Ring oss: 031 - 68 54 44
eller 076 - 015 70 50
E-post: info@brandinsbygg.se

Brandin Bygg AB
Älgvägen 57, 428 34 Kållered

vi tillgodoser era behov & önskemål

Ett byggföretag som erbjuder helhetslösningar