031 - 68 54 44 eller 076 - 015 70 50

Målare i Göteborg

Brandins Bygg

Vi underlättar din vardag

Målare i Göteborg

Det går att skapa fantastiska miljöer med hjälp av färg, penslar och kunskap. På Brandins Bygg finner du målare som kan hjälpa dig med allt inom måleri både interiört och exteriört. Vi utför alla typer av målerirelaterade tjänster såsom tapetsering, fasadtvättningar, fönster- och dörrmålning samt mindre lagningar av fasader, på alla olika typer av underlag. Vi lägger stor vikt på underarbetet, med ett ordentligt underarbete blir slutresultat garanterat snyggt och hållbart.

 

Brandins Bygg utför alla typer av måleritjänster i Göteborg

Hos oss jobbar erfarna och skickliga målare som hjälper dig med diverse olika tjänster. I personalstaben finns även hantverkare vilket gör vi kan erbjuda totalentreprenad och kan ta ett större ansvar vid en nybyggnation eller liknande. Självklart ser vi gärna att ni är involverade i hela processen, med högsta ambition att ni ska bli nöjda och belåtna med oss.

 

Nymålning

Vid nybyggnation av kontorsbyggnader, lägenheter, villor och köpcentrum utför vi nymålning. Vi ger fastigheten den lyster som den förtjänar.

 

Ommålning

Det är lätt att glömma bort att underhålla sina väggar och fasader. Men faktum är att uteblivet underhåll är en dyr form av förvaltning. En fastighets fasad utsätt ständigt för stora påfrestningar där fuktskador är vanliga och som i längden även kan leda till frostskador. Låt våra målare hjälpa er i tid, innan skadorna inträffat.

 

Övriga tjänster inom måleri

  • Garagemålning
  • Trapphusmålning
  • Dekorationsmåleri
  • Reparationsarbeten (efter brand och liknande)
  • Sprutmålning av dörrar, garderober och köksinredning

 

Din personliga målare i Göteborg!

Brandins Bygg i Göteborg har målare som alltid ser till att alla måleriuppdrag uppfyller de krav som ställs ur ett miljö- och kvalitetsperspektiv. Vi lämnar givetvis branschgarantier på alla arbeten som utförs. Ta gärna kontakt med oss om du önskar en kostnadsfri offert eller har minsta lilla fråga eller fundering!

 

Ring oss: 031 - 68 54 44
eller 076 - 015 70 50
E-post: info@brandinsbygg.se

Brandin Bygg AB
Älgvägen 57, 428 34 Kållered

vi tillgodoser era behov & önskemål

Ett byggföretag som erbjuder helhetslösningar