031 - 68 54 44 eller 076 - 015 70 50

Dränering i Göteborg

Brandins Bygg

Vi underlättar din vardag

Dränering av alla typer av husgrunder i Göteborg

Är det dags att dränera huset? Brandins Bygg beläget i Göteborg utför dränering av alla typer av husgrunden. Den viktigaste delen av ett hus är grunden. Utan en gedigen grund som ger ett skydd mot marken, under och på sidorna finns risken att huset drabbas av fukt- och mögelskador. Eftersom det kan vara svårt att upptäcka fukt- och mögelskador innan en stor skada har skett är det viktigt att man arbetar förebyggande.

Dränering

Dränering är ett samlingsbegrepp för i huvudsak tre moment, dränering, värmeisolering och kapillärbrytning. Då för man bort fukt från husgrunden med hjälp av fuktskydd samt bortledande av regnvatten genom dräneringsrör eller makadam. Det är grundens utformning samt markförhållandena i övrigt som avgör hur dräneringen ska gå till. För att inte påverka miljön kring er husgrund så anpassar vi alltid grävmaskiner utifrån de förutsättningar som finns, vi ser alltid till att lämna platsen snygg och prydlig efter avslutat arbete. Brandins Bygg i Göteborg har också möjlighet att erbjuda asfaltering och stensättning.

Tecken på att din bostad är i behov av dränering

Var uppmärksam, upptäcker du flagnande färg och fuktfläckar på källarväggen kan det vara tecken på att din villa behöver en dränering. Andra tecken på en dålig dränering kan vara en unken lukt. Oavsett när du upptäcker defekterna anser vi på Brandins Bygg i Göteborg att du måste vidta åtgärder. Husets klimatskärm är otroligt viktigt, vi rekommenderar därför omedelbar åtgärd. Onödigt att vänta till huset brakar samman helt och hållet. Var uppmärksam och kontakta Brandins Bygg.

Gedigen erfarenhet

Om du hittar någon slags symptom på att ditt hus är i behov av en dränering, kontakta Brandins Bygg i Göteborg. Det är viktigt att ta hjälp av en expert som är sakkunnig och vet vad som krävs. Försök inte åtgärda felen själv, dränering som görs om och blir fel förvärrar enbart situationen. Vi ser helhetslösningar kring allt som handlar om fuktmätning, fuktisolering och värmeisolering.

Kontakta oss

Brandins Bygg beläget i Göteborg har lång erfarenhet och stor kompetens inom området. Hos oss kan du känna dig trygg, vi ser till att underlätta din vardag. Vi ger dig rekommendationer, arbetar långsiktigt och förebyggande. Brandins Bygg är din expert på dränering vi föreslår helhetslösningar som består lång tid framöver. Har du frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss. Önskar du en kostnadsfri offert, vi fixar det. Brandins Bygg i Göteborg ser fram emot att höra av dig

Ring oss: 031 – 68 54 44
eller 076 – 015 70 50
E-post: info@brandinsbygg.se

Brandin Bygg AB
Älgvägen 57, 428 34 Kållered

vi tillgodoser era behov & önskemål

Ett byggföretag som erbjuder helhetslösningar